IcelandIsland – Island är billigt för svenskar att resa till och det har blivit ett året runtresmål som du helt enkelt inte får missa. Du kan som exempel bada i varma källor eller promenera omkring i den vackra huvudstaden.

Milano, Italien – Om du helt enkelt älskar att shoppa är Milano staden för dig. Under juli går den stora sommarrean av stapeln och du får chansen att fynda massor av designerkläder och spendera resten av dagarna på en vacker strand.

Thailand – Ett fantastiskt resmål för den som vill komma iväg för en relativt billig summa och dessutom avnjuta ett annat typ av paradis på jorden. I Thailand är värmen hög och du kan dessutom shoppa billigt samt avnjuta mängder av tjänster som exempelvis massage.

Turkiet – Ett av de billigaste länderna som man kan resa till från Sverige. Hit kan man åka och både sola och bada i ett par veckor för endast några tusenlappar.

New York – Absolut inte det billigaste resmålet men ett av favoritresmålen hos svenskar. Det finns inget stopp för allt det som du kan uppleva i New York och i denna stad bör man nästan ha två veckor minst på sig.

Irland – För dig som letar efter en alternativ semester och exempelvis tycker om att golfa kan detta vara något. Fantastiskt vackert och format av naturen.

London – Det finns inget stopp för allt det som London har att erbjuda dig och oavsett om du vill testa fantastisk fudge eller gå omkring på gamla gator erbjuder denna stad alltid något nytt.

Paris – Paris är en mycket romantisk stad där du har chansen att bli riktigt förälskad i landet. Avnjut god mat, crossianter och fantastiska viner under din vistelse i Paris.

St Petersburg – En någon underskattad stad dit du enkelt kan ta en riktig lyxkryssning. Din bild kommer vara förändrad efter att du upplevt denna stad.

Prag – Otroligt romantiskt och passar så väl ölälskaren som kärleksparet.