Travel to LondonLondon är ett favoritresmål för många svenskar. Det finns många anledningar till det. Bland annat att det ligger nära, är billigt att resa till men också att man under en kort timmes flygresa hamnar i en helt annat värld som är så olik den svenska världen på många sätt. London är en plats som svenskarna helt enkelt aldrig tröttnar på och de flesta har redan sett både Buckingham Palace samt Madame Tussauds. Om inte, så är detta sevärdheter man absolut inte får missa.

När du är i London bör du först och främst se till att ha med dig ett paraply. Londonvädret kan vara lynnigt och det förändras snabbt. Därför gäller det att du är förberedd för att din semester i London ska bli så bra som möjligt. Det finns alltid någonting nytt att upptäcka i London och det är en otroligt älskad stad och det finns tusentals anledningar till att människor söker sig till London. Det kan både handla om filmteman så väl som konsten, kulturen, eller maten.

En temaguidning är alltid smidig om man har en anledning till att resa till London. Om du som exempel vill se alla Harry Potterställen bör man välja en temaresa med just Harry Potter. Då tar du dig runt i London och får se hela världen och samtidigt vet du att du inte missar någonting.

Det finns sevärdheter som Piccadilly Circus som du sannolikt kommer att bli besviken på när du väl är på plats. Allt är inte så som du förväntar dig och det enda du kommer att hitta på denna plats är en stor fontän. Du bör därför undersöka alternativa sevärdheter som exempelvis Convent Garden, Soho och ChinaTown. Planera inte in för mycket tid på de stora sevärdheterna och se till att alltid ha en plan B.